WhatsApp Tablet

Tegenwoordig gebruikt iedereen WhatsApp, zowel zakelijk als prive. Standaard wordt deze applicatie op mobiele telefoons ondersteund. Zo kun je onderweg via het internet snel en gemakkelijk gratis berichten sturen naar andere WhatsApp gebruikers. Dit scheelt een boel geld vergeleken met normale sms diensten. Het downloaden van WhatsApp is gratis. Ook het eerste jaar kan je onbeperkt en kosteloos gebruik maken van de service. Na dit jaar rekent WhatsApp 1 dollar per jaar. Dit is slechts een kleine vergoeding. Omdat de batterij van je telefoon vaak snel leeg is willen mensen hun tablet als tweede apparaat gebruiken. Sinds kort is dit mogelijk en ondersteund WhatsApp ook tablets. Niet alleen de samsung and windows versies maar ook de WhatsApp iPad.

WhatsApp Tablet downloaden

De voordelen van een tablet ten opzichte van een telefoon zijn enorm. Je hebt een lekker groot scherm om op te typen. Alle berichten worden groot weergegeven en je hoeft dus niet te scrollen. Je kunt een tablet gewoon naast je telefoon gebruiken. Als je thuis bent gebruik je de tablet, als je onderweg bent je telefoon. WhatsApp Tablet zoals gezegd beschikbaar voor meerder platformen. We onderscheiden drie varianten die elk hun eigen specifieke download instructies hebben.

– Windows Tablet
Windows tablet zijn tablet die beschikken over de mobiel vriendelijke versie van Microsofts systeem. Je kunt de applicatie installeren op verschillende manieren. Op deze website leggen we uit hoe WhatsApp Windows voor tablets ook op een smartphones kan worden geïnstalleerd.

– Apple Tablet
De Apple tablet is een van de meest verkochte exemplaren. WhatsApp iPad is dan ook een veelgevraagde applicatie. Afgelopen periode hebben we hierover diverse vragen beantwoord in onze helpdesk. Kijk eens op de specifieke pagina voor de iPad tablet voor meer informatie.

– Android Tablet
De meest bekende Android tablet is de Samsung Galaxy Tab serie. Deze serie heeft inmiddels meerder modellen gelanceerd en is nog steeds in ontwikkeling. Naast WIFI ondersteunen deze tablets uiteraard ook 3G en 4G. Je moet hiervoor wel de juiste versie aanschaffen.