WhatsApp Gratis

Wie wil dat nou niet, WhatsApp volledig gratis downloaden. Dat is mogelijk! Er is veel nieuws geschreven over WhatsApp de laatste tijd. Veel berichtgeving ging over het eventueel betaald worden van de applicatie. Dit is niet waar. WhatsApp is gratis, en dat blijft het ook nog. Je kunt het op elke telefoon, op elk besturingssysteem, gewoon gratis installeren. Echter, in de toekomst zal WhatsApp betaald worden. Het bedrag dat je per jaar kwijt zult zijn aan WhatsApp zal variëren tussen de 0,50 en 1,00 dollar. Dit bedrag zal jaarlijks worden afgeschreven via je abonnement of creditcard. Op dit moment is WhatsApp gratis te downloaden zoals we net hebben uitgelegd. WhatsApp heeft nog een aantal problemen omtrent het correct afhandelen van de betalingen. Pas wanneer ze dat voor elkaar hebben zal jij dit kleine bedrag per jaar moeten betalen.

Je kunt WhatsApp gratis downloaden voor meerdere besturingssystemen. Per software type werkt dit anders. Het is belangrijk dat je de juiste stappen volgt zodat je later niet tegen problemen aanloopt. Zo kan leggen wij via deze site bijvoorbeeld uit hoe dit werkt voor:
WhatsApp gratis downloaden voor iPhone
WhatsApp gratis downloaden voor Android
WhatsApp gratis downloaden voor Blackberry
WhatsApp gratis downloaden voor Windows Mobile
WhatsApp gratis downloaden voor Symbian

Het downloaden gaat vrij eenvoudig via de applicatie markt op jouw mobiele telefoon. Door te zoeken op de applicatie naam WhatsApp zullen er een aantal suggesties naar voren komen. Kies altijd voor het betrouwbare logo en klik op WhatsApp Downloaden. Nu heb je de optie om gelijk te installeren of nog wat andere informatie te bekijken. Er staan vaak wat screenshots weergegeven en uitleg over hoe de app werkt. Ook de kosten worden hierin besproken. Wanneer je gaat downloaden komt er vanzelf een popup op je scherm die verteld hoeveel je moet betalen voor deze applicatie. In het geval van de messenger app van WhatsApp is dit kosteloos, dus volledig gratis.

Gratis WhatsApp Downloaden

Heb je verder nog vragen over het gratis downloaden van WhatsApp? Stel ze dan hieronder. Veel gebruikers hebben via deze website WhatsApp gratis gedownload en willen je graag helpen om dit ook voor elkaar te krijgen. Veel succes en plezier bij het gebruiken van WhatsApp.